Inred väggarna snyggt

Ibland kan det vara svårt att veta hur du ska inreda en tom vägg utan att det blir för mycket eller för lite. Det finns många smarta och enkla sätt att inreda en vägg, vilket är just en av anledningarna till att det kan vara svårt eftersom det finns så mycket att välja på. För att välja rätt måste du väga in väggens storlek, din egna smak och vad du kanske egentligen behöver.

Färger och tapeter

Ett enkelt sätt att inreda som skapar en härlig känsla i ett rum är att välja någon spännande färg eller tapet på väggen. Då kan du välja en fondtapet eller färg på ena väggen eller samma på alla väggar i rummet. Då kan resten av väggen och rummet vara ganska avskalat och minimalistiskt för att väggen då kanske drar till sig mycket uppmärksamhet. Du hittar många snygga tapeter hos Sandberg tapeter som du kan välja mellan och se om någon känns rätt. Du kan välja någon snygg färg eller något spännande mönster. Se bara till att du väljer något som är enkelt att matcha med resten av rummet och som du känner att du inte kommer tröttna på särskilt snabbt.

Inred med tavlor och personliga föremål

Ett annat sätt att inreda en vägg på är genom att sätta upp tavlor eller posters för att ge väggen det där lilla extra som gör att den poppar. Du kan såklart även pryda väggarna med personliga föremål så som priser, diplom, utmärkelser eller liknande som gör att ditt hem speglar vem du är och hur ditt liv varit. Även personliga foton kan användas för att göra att ditt hem känns extra hemtrevligt och ombonat. Gärna då fina, högupplösta foton på nära och kära och speciella ögonblick i ditt liv så att du alltid har dem nära dig och kan titta på dem när du vill.

Inred med förvaring

Ett smart sätt att inreda på är med hjälp av olika förvaringslösningar. Ofta behövs alltid mer förvaring för olika saker och då kan du lika gärna göra det till en snygg inredningsdetalj. Det kan vara allt från byråer och garderober till hyllor och bokhyllor. Då kan du välja om förvaringen ska vara öppen och på display eller om det ska vara stängt så at du kan gömma undan saker. När det gäller byråer är det alltid snyggt att ställa något ovanpå byrån som en inredningsdetalj. I bokhyllor och på hyllor är det också fint att ställa fram olika souvenirer, foton och prydnadssaker som gör att hemmet känns uttänkt och planerat. Det är även väldigt snyggt att visa upp böcker i bokhyllor eller vanliga hyllor, det är alltid en konversationsstartare om någon kommer hem till dig så kan ni prata om vilka böcker du läst och jämföra om ni har några gemensamma.

excellent