Vackra tygpåsar som detalj i inredning

Det finns de som alltid letar efter något annorlunda och unikt att spetsa sin inredning med – något som särskiljer designen från alla andra. Och det kan vara enklare än man tror. Exempelvis kan man använda tygpåsar eller tygkassar både som inredning och matchning till sin egen klädsel.

Trenden som exploderat

Tro det eller ej – men en trend som ökat explosionsartat är tygpåsen, eller tygkassen. Den är idag en storsäljare och har många fler användningsområden än den en gång var skapad för. Intresset för att designa dem har också ökat, både som strandbag och som designattiralj.

Ett företag som gör supersnygga tygpåsar och tygkassar är Medtryck som gör mycket speciell profil- och presentreklam. Medtryck startade år 2010 och skapade en tjänst som grundarna av företaget själva ville använda. De är idag en av de största företagen i branschen på internet. Hos Medtryck kan du få en designad tygkasse med det tryck som du önskar och priset är alltid bra.

Miljöpolicy

Medtryck har flera samarbeten för att värna om miljön, och de har en miljöpolicy. Icke miljövänliga plastartiklar är man inte intresserad av, därför har man satsat på att utveckla den miljövänliga tygpåsen till en trendpryl som kan användas i många sammanhang – i olika modeller. Den ekologiska tygkassen i fyrkantig klassisk form har långa och eleganta handtag medan hopfällbara Foldable Shopper PET har ett supermodernt kort handtag. Till en vit ullkappa kan man lätt matcha en klassisk “eko-kasse” i kolsvart med de långa handtagen över axeln.

Inredningsdesign

På samma sätt kommer dessa produkter till sin rätt inom inredningsdesign. Du kan trä dem över kuddar som vackra fodral i smakfulla färger som matchar övrig inredning och det är enkelt och billigt att byta till nya påsar när du önskar. Du kan också ha växter i dem och vika ner kassen i en smakfull design. Det är mycket enkelt att skapa små brytande attraktiva detaljer med hjälp av tygpåsar.

excellent